Vergaderlocatie Nuenen

De vergaderlocatie voor Nuenen en omstreken

Heeft u een bedrijf in Nuenen of een van de omliggende plaatsen? Heeft u nu voor een vergadering een moderne, grote ruimte nodig waar u in alle rust kunt vergaderen? Dan bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben namelijk een vergaderlocatie in Nuenen die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan comfortabele stoelen, de lekkerste koffie en alle moderne faciliteiten die u maar kunt wensen. We nemen alle mogelijkheden die u bij ons heeft graag een keer met u door. Neem hiervoor wanneer u wenst contact met ons op, of neem een kijkje bij de uitgebreide informatie hierover die we elders op de website klaar hebben staan.

Zoekt u een vergaderlocatie in Nuenen?

Als u wilt vergaderen op een mooie, sfeervolle locatie, dan zit u goed bij Auberge Vincent. Onze vergaderlocatie voor Nuenen en omstreken is gevestigd tussen de bossen en velden. Het is de omgeving waar Vincent van Gogh inspiratie opdeed voor meerdere van zijn werken. Ons hotel is voorzien van alle moderne gemakken. Ook onze vergaderruimte, de ‘Gloeikamer’, bevat alles wat u zich maar kunt wensen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de modernste apparatuur, gemakkelijke stoelen en een inrichting die u geheel aan uw wensen aan kunt passen. We kunnen de ruimte inrichten in theater stijl, waar 50 mensen bij aanwezig kunnen zijn. U kunt ook kiezen voor een U-vorm, met 30 plekken.

Vergaderlocaties in Nuenen

Wilt u de keuze maken voor een van de beste vergaderlocaties van Nuenen? Dan horen wij graag van u. We staan klaar om samen met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die we elders op deze website voor u klaar hebben staan als u meer wilt weten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw vergadering te combineren met een diner of lunch in ons gerenommeerde restaurant. Ook zou u de meeting kunnen combineren met een Vincent van Gogh wandeling, of een bezoekje aan het openluchtmuseum Van Gogh Village.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu