Luxe Suite


Luxe suite, gun jezelf deze extra’s.

Onze luxe suites maken uw verblijf helemaal perfect. Ze zijn met 30m² bijzonder ruim van opzet, modern, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien waaronder koffie en theefaciliteiten, WIFI en een koelkastje voor uw eigen gebruik inclusief een fles mineraalwater. Ook staat er op elk van de luxe suites van Auberge Vincent een heerlijk comfortabele boxspring ( 2 eenperoonsbedden die tegen elkaar aan staan). De kamertemperatuur is persoonlijk in te stellen middels de individueel regelbare airconditioning.

Het uitgebreide ontbijt kunt u gebruiken in ons sfeervolle restaurant en bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk ontbijten op ons prachtig zonnige terras.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu