Vergaderen


Vergaderen in de regio Eindhoven?

Auberge Vincent staat synoniem voor rust, ruimte, luxe, comfort en proeven van het Brabantse leven. U wordt persoonlijk verwelkomd op de vergaderlocatie met een heerlijk kopje koffie, alvorens u start met uw sessie. Voor vergaderen, brainstormen of een workshop is onze “Goeikamer” bijzonder geschikt. Hij is voorzien van comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen.

Onze “Goeikamer” is geschikt voor maximaal 50 personen in theaterstijl en 30 personen in U-vorm opstelling.

 Uitgebreide mogelijkheden

Wilt u uw vergadering of brainstorm combineren met een lunch, diner of borrel? Al onze gerechten worden vers bereid door Chef-kok Marleen Bouw. Ook hebben wij wat suggesties voor lokale buitenactiviteiten waaronder de Vincent van Gogh Wandelroute door het openluchtmuseum Van Gogh Village.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu