Hotel


Parkhotel Auberge Vincent. “Een hotel om thuis te komen!”

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt Parkhotel Auberge Vincent. Een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Het gemoedelijke dorp Nuenen ligt in een omgeving met prachtige bossen en weiden. Van Gogh liet zich er inspireren toen hij van 1883-1885 in Nuenen woonde en werkten. Het wereldberoemde schilderij de Aardappeleters heeft hij hier geschilderd.

Mogen wij u inspireren met onze arrangementen?

 

*Annuleren: U kunt gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst. U betaalt de totaalprijs indien u annuleert binnen 1 dag voor aankomst. Annuleert u een “non-refundable” reservering wordt altijd het gehele bedrag in rekening gebracht.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu