Eten Nuenen

Heerlijk uit eten in Nuenen

Wilt u een keer uit eten in Nuenen en bent u nu op zoek naar een geschikt restaurant hiervoor? Een restaurant dat sfeervol en gezellig is en waar bijzondere, maar wel toegankelijke gerechten worden geserveerd? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Parkhotel Auberge Vincent te bieden hebben. In ons hotel hebben we namelijk ook een restaurant, waar onze chef-kok en haar team klaarstaan om zalige gerechten te bereiden. Maaltijden die verrassend maar vertrouwd zijn en waar u optimaal van zult gaan genieten.

Lekker eten in Nuenen

Nuenen is een mooi dorp in het Brabantse. Gelegen tussen bossen en velden, in een omgeving die Vincent van Gogh inspireerde tijdens zijn schildercarriere. Net zoals wij ons door het werk van de wereldberoemde schilder hebben laten inspireren bij de inrichting van ons hotel en restaurant. Zo kunt u bij ons komen eten in Nuenen in een bijzondere setting. Onze chef-kok Marleen Bouw zorgt ervoor dat ons menu iedere keer weer aantrekkelijk is voor iedereen die van heerlijk eten houdt. U kunt zowel ons lunchmenu als ons dinermenu elders op deze website terugvinden. Dit wordt constant bijgewerkt als Bouw weer nieuwe gerechten heeft toegevoegd.

Meer weten over ons restaurant in Nuenen?

U wilt uit eten in Nuenen, bij een restaurant waar setting en menu samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen er graag voor dat u een top avond gaat beleven, waarbij u met een weldadig gevoel weer naar huis terugkeert. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een reservering te maken, of om uw vragen te stellen over ons restaurant. Ook elders op deze website vindt u meer informatie over wat wij u allemaal te bieden hebben. Hier vindt u ook meer informatie over onze arrangementen, waarbij u een diner of lunch in het restaurant kunt combineren met een overnachting in een van onze mooie kamers.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu