Diner Nuenen

Heerlijk dineren in Nuenen

Voor een onvergetelijk diner in Nuenen bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben een heerlijk menu klaarstaan waar u bij ons optimaal van kunt genieten. Dineren in Nuenen wordt in ons hotel een avond om lang in gedachten te houden. Niet alleen vanwege het zalige eten, maar ook vanwege de sfeer in ons restaurant. Auberge Vincent is geinspireerd door het werk van Vincent van Gogh, die op zijn beurt voor meerdere van zijn schilderijen inspiratie haalde uit Nuenen en omgeving. Zo wordt dineren in Nuenen natuurlijk wel heel erg speciaal!

Dineren voor Nuenen en omgeving

Mensen uit Nuenen en omgeving, maar ook ver daarbuiten, weten ons hotel wel te vinden. Parkhotel Auberge Vincent heeft een goede reputatie. Dit is voor een groot deel te danken aan onze chef-kok, Marleen Bouw, die met haar team als doel heeft onze gasten te verrassen. In ons restaurant krijgt u heerlijke, toegankelijke gerechten geserveerd met een lokale touch. Gerechten om nooit meer te vergeten en om meerdere keren van te genieten. Benieuwd naar wat u bij ons allemaal kunt kiezen? Neem dan een kijkje bij het uitgebreide menu, dat we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Hier vindt u overigens ook ons lunchmenu terug.

Wat staat er vanavond op het diner voor Nuenen?

Als u wilt weten wat er vanavond op het menu staat in Nuenen, dan kunt u hiervoor altijd terecht op deze website. U kunt natuurlijk ook contact met Parkhotel Auberge Vincent opnemen als u meer wilt weten over ons restaurant en het eten dat hier wordt geserveerd. Vraagt u dan gelijk eens naar de arrangementen die we voor u klaar hebben staan. Zo kunt u bijvoorbeeld dineren in Nuenen combineren met een overnachting in een van onze comfortabele kamers en een mooie Vincent van Gogh fietstocht door onze prachtige, sfeervolle omgeving.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu