Restaurant Nuenen

Genieten bij een heerlijk restaurant in Nuenen

Wilt u een keer komen eten in een toprestaurant in het Brabantse Nuenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij Parkhotel Auberge Vincent. We hebben een mooi hotel voor u klaarstaan, dat is voorzien van een goed restaurant. Ons restaurant is een van de gerenommeerde restaurants van Nuenen en omstreken. Chef kok Marleen Bouw heeft een team verzameld dat er op uit is om haar gasten op unieke wijze te verrassen. We serveren toegankelijke gerechten die allemaal voorzien zijn van een lokale touch. Dit om ervoor te zorgen dat u uzelf nog meer thuis voelt in ons gemoedelijke hotel.

U zoekt een restaurant bij Nuenen?

Nuenen is een van de mooiste plaatsen die er in Brabant te vinden zijn. Gelegen tussen de bossen en velden is het een plek die zelfs Vincent van Gogh heeft geïnspireerd. We hopen dan ook u te mogen begroeten in ons restaurant, waar we de lekkerste gerechten voor u op het menu hebben staan. Dit alles geserveerd in een gezellige setting waar u uzelf meteen thuis zult voelen. We hebben elders op deze website een sfeerimpressie staan van zowel ons hotel als ons restaurant. Hier krijgt u een goede indruk van wat u bij ons allemaal kunt verwachten in het restaurant.

Meer weten over ons restaurant voor Nuenen?

Ons restaurant in Nuenen is de ideale plek voor iedereen die eens lekker wil genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen setting. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om een reservering te maken. We zorgen er graag voor dat jij optimaal kunt genieten in ons heerlijke restaurant. Je kunt online ons menu alvast doornemen om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan in ons restaurant. De beleving optimaal maken? Reserveer dan ook een nachtje in een van de mooie kamers van ons hotel!

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu