Wandelroute Nuenen

Een prachtige Vincent van Gogh wandelroute door Nuenen maken

Bent u iemand die van wandelen houdt? Geniet u ervan om door mooie omgevingen lekkere wandelingen te maken en zo weer eens iets nieuws in Nederland te ontdekken? Dan hebben we bij Parkhotel Auberge Vincent iets bijzonders voor u klaarstaan. We hebben namelijk een speciaal arrangement voor u klaarstaan waarbij u niet alleen overnacht in een van onze comfortabele kamers en geniet van een heerlijk diner. Dit arrangement omvat namelijk ook een speciale Vincent van Gogh wandelroute, waarmee u de omgeving ontdekt waar Van Gogh bij het schilderen van sommige van zijn meesterwerken door werd geïnspireerd.

Zoekt u een mooie wandelroute in Nuenen?

Auberge Vincent is, zoals de naam van ons hotel waarschijnlijk al doet vermoeden, geïnspireerd door het werk van de beroemde schilder. Onze kamers zijn voorzien van unieke prints van Van Gogh, zijn stijl is ook door de rest van ons hotel terug te vinden. Onze regio is dan ook van belang geweest in de carrière van Van Gogh. Hij heeft meerdere jaren in Nuenen gewoond, waar hij meerdere werken heeft gemaakt. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch om u in onze omgeving een speciale wandelroute door Nuenen aan te bieden, die voert langs plekken waar Van Gogh in zijn jaren ook veel is geweest.

Meer weten over onze Vincent van Gogh wandelroute?

Neem gewoon even contact met ons op om uw vragen over onze wandelroute in Nuenen met ons door te nemen. We vertellen u graag meer over de route, maar ook over het arrangement dat we voor u klaar hebben staan. Uiteraard is het zelfs mogelijk om dit arrangement nog meer aan uw wensen aan te passen zodat u hier nog meer van kunt genieten. We hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen in onze mooie kamers, in ons sfeervolle en smaakvolle restaurant en op de Vincent van Gogh wandelroute die we voor u klaar hebben liggen!

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu