Vergaderruimte Nuenen

De mooiste vergaderruimte van Nuenen

Zoekt u een vergaderruimte in Nuenen? Een plek die van alle gemakken voorzien is en waar u in alle rust een vergadering kunt beleggen? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ons mooie hotel in Nuenen. Parkhotel Auberge Vincent biedt een vergaderruimte die van alle gemakken voorzien is. Ons hotel is een oase van rust, met een persoonlijke touch. U wordt dan ook persoonlijk verwelkomd in onze vergaderruimte in Nuenen, uiteraard met een lekker kopje koffie. U kunt dan vergaderen in onze speciale ‘Gloeikamer’, een moderne vergaderruimte die behoort tot de beste vergaderruimtes van Nuenen.

Aan de slag in onze vergaderruimte te Nuenen

We hebben in onze Gloeikamer alle faciliteiten die u maar nodig kunt hebben voor u klaarstaan. Denk hierbij aan prettige stoelen, maar ook de modernste audiovisuele apparatuur. Onze vergaderruimte voor Nuenen en omstreken kan in theaterstijl door 50 personen worden gebruikt. Een U-vorm opstelling is ook mogelijk. U kunt hier dan met 30 personen terecht. Uiteraard is het mogelijk om de vergadering te combineren met een lunch of diner in ons gerenommeerde restaurant. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die we op deze site hebben klaarstaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Vergaderruimtes in Nuenen

Er zijn meerdere vergaderruimtes in Nuenen te vinden. Als u echter wilt vergaderen in een ruimte waarbij u er zeker van kunt zijn dat u hier een rustige, vruchtbare vergadering kunt houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen voor alle faciliteiten die u nodig heeft, in een ontspannen setting. Wellicht kunt u deze dan nog combineren met onze Vincent van Gogh wandelroute, of een bezoekje aan het openluchtmuseum Van Gogh Village. Ook deze extra mogelijkheden nemen we graag een keer met u door!

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu