Terras Nuenen

Het fijnste terras van Nuenen

Voor het prettigste terras van Nuenen bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben een terras voor u klaarstaan waar het heerlijk vertoeven is. Hier kunt u een lekker drankje nuttigen of een hapje eten. We hebben ons terras zo ingericht dat iedereen hier kan genieten. Kom dan ook bij ons langs als het een mooie dag is en u zin heeft om een poosje op een mooi terras te zitten. We serveren de lekkerste dingen van onze menukaart op ons terras, alsmede een groot aantal verschillende dranken. De perfecte plek om een paar uurtjes door te brengen met vrienden, familie of collega’s!

De beste terrassen in Nuenen

Er zijn meerdere fijne terrassen in Nuenen te vinden. Bij Auberge Vincent doen we er alles aan om u het beste terras van het dorp te bieden. Een heerlijke plek om ontspannen te zitten. Het is onderdeel van ons mooie Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een hotel dat inspiratie haalt uit leven en werk van Vincent van Gogh. Dit, gezien het feit dat Van Gogh op zijn beurt inspiratie haalde uit het Brabantse landschap. Hij heeft meerdere jaren in Nuenen gewerkt en daar mooie schilderijen en tekeningen gemaakt. Zijn werk is dan ook volop terug te vinden in ons hotel en restaurant, waar u er optimaal van kunt genieten.

Meer weten over ons terras voor Nuenen?

Als u ons terras te Nuenen wilt bezoeken, dan staan wij voor u klaar om u te bedienen. Onze enthousiaste medewerkers nemen graag uw bestelling op, zodat u hier optimaal kunt genieten van al het lekkers dat we klaar hebben staan. Bij Auberge Vincent kunt u ook terecht voor een diner in ons heerlijke restaurant, of om een nachtje door te brengen in een van onze mooie, comfortabele kamers. U vindt hier meer informatie over op de overige pagina’s van deze website. Bent u dan ook in Nuenen of in de omgeving, dan is het de moeite waard om eens langs te komen bij ons terras!

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu