Lunch Nuenen

Heerlijk lunchen in Nuenen

Wilt u een keer lunchen in Nuenen, in een restaurant waar u er op mag rekenen om op en top verwend te worden? Een restaurant met een lunchkaart met heerlijke gerechten voor de hele familie, waar iedereen kan genieten? Dan bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben namelijk een heerlijke lunchkaart voor u klaarstaan, samengesteld door onze chef-kok Marleen Bouw en haar ervaren team. Samen willen ze er graag voor zorgen dat u lekker kunt eten in ons restaurant, in een speciale, aangename setting.

Lunchen voor Nuenen en omstreken

U heeft uw keuze er op laten vallen om te gaan lunchen in Nuenen? Neem dan zeker een kijkje bij het lunchmenu dat we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Hier vindt u de heerlijkste gerechten overzichtelijk bij elkaar. U krijgt zo een goede indruk van wat u allemaal in ons restaurant kunt kiezen. Gerechten die met zorg zijn samengesteld en die heerlijk toegankelijk zijn. Gerechten waar u wel van wilt blijven eten! Lunchen in Nuenen is perfect te combineren met bijvoorbeeld onze Vincent van Gogh fietsroute of wandelroute.

Meer weten over lunchen te Nuenen?

We vertellen u graag meer over ons restaurant en de heerlijke gerechten die u hier kunt eten. U kunt hier altijd contact over opnemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt dan ook gelijk een afspraak met ons maken. We hebben ook elders op deze website uitgebreide informatie over onze gerechten voor u klaarstaan. Ook vindt u hier onze arrangementen overzichtelijk bij elkaar. Combineer een lunch of diner bijvoorbeeld met een overnachting in een van onze fijne kamers. Hier kunt u dan ook onze fietsroute of wandelroute die gebaseerd is op het leven en werk van Vincent van Gogh aan toevoegen.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu