Hotel Helmond

Op zoek naar een mooi hotel in Helmond?

Wilt u er eens een paar dagen tussenuit? Lekker genieten van een heerlijke vakantie in een mooi hotel in Nederland? Dan bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben namelijk een prachtig hotel voor u klaarstaan waar u optimaal kunt genieten in luxe ingerichte kamers. Het is een hotel bij Helmond in de buurt, om precies te zijn in Nuenen. Ons hotel is gelegen in het pittoreske centrum van dit dorp. Auberge Vincent is een charmant hotel met een geheel eigen karakter. Perfect geschikt voor een weekendje weg, maar ook voor een zakelijk verblijf.

Hotels bij Helmond in de buurt

Als u in de buurt van Helmond een hotel zoekt, dan bent u bij Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben ons hotel zo ingericht dat u uzelf hier meteen thuis voelt. We staan garant voor persoonlijke gastvrijheid, waarbij we er alles aan zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken. Niet alleen heerlijke bedden, maar ook bijvoorbeeld gratis Wifi en een zelf regelbare airconditioning. Daarbij ligt ons hotel in een prachtige omgeving. Nuenen is gelegen tussen bossen en velden en was ook een aantal jaar de thuishaven van Vincent van Gogh, die hier heeft gewoond en gewerkt.

U zoekt een hotel in Helmond?

Als u een hotel in Helmond zoekt, dan nodigen wij u van harte uit om eens bij ons langs te komen. We zijn weliswaar niet in Helmond gevestigd, maar hier wel dicht in de buurt. We hebben in ons hotel speciale arrangementen voor u klaarstaan, waar u elders op deze website meer informatie over terug kunt vinden. We willen van ons hotel bij Helmond echt een plek maken waar u even helemaal thuis kunt komen. Waar u zich op uw gemak voelt en optimaal kunt genieten. Als u hotels bij Helmond aan het vergelijken bent, dan raden wij u aan om ons hotel zeker in de vergelijking mee te nemen!

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu