Hotel Geldrop

Het mooiste hotel voor Geldrop en omstreken

Ziet u het helemaal zitten om een of meerdere nachten door te brengen in een mooi hotel in Geldrop of een van de omliggende plaatsen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Parkhotel Auberge Vincent in Nuenen. We hebben een mooi hotel voor u klaarstaan, met moderne, comfortabele kamers die voorzien zijn van alle mogelijke voorzieningen. Daarbij heeft het hotel ook een toprestaurant, waar chef kok en staf zorgen voor toegankelijke gerechten in een gezellige setting. Via onze website is het eenvoudig om een of meerdere nachten in Auberge Vincent te boeken.

Op zoek naar een hotel in Geldrop?

U zoekt een hotel in Geldrop, of een van de plaatsen in de buurt? Ons hotel is op korte afstand van Geldrop gelegen. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan over ons hotel. Hier vindt u een sfeerimpressie met een groot aantal foto’s, zodat u een goede indruk kunt krijgen van wat het hotel u allemaal te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de verschillende arrangementen die wij klaar hebben staan voor u. Zo hebben wij onder andere een speciaal Vincent van Gogh arrangement, dat onder andere is voorzien van een prachtige Vincent van Gogh fietstocht door de omgeving van ons hotel.

Meer weten over ons hotel voor Geldrop?

Indien u meer wilt weten over wat we in ons hotel voor Geldrop allemaal voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Samen met u bekijken we dan voor hoeveel nachten u een kamer wilt boeken. Ook kunnen we de arrangementen met u doornemen en eventuele vragen die u hierover heeft voor u beantwoorden. We bieden u graag een ontspannen verblijf in ons sfeervolle hotel.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu