Hotel Brandevoort

Het mooiste hotel bij Brandevoort

Ben u op zoek naar een hotel bij Brandevoort in de buurt? Een mooi, gezellig hotel waar u echt even helemaal thuis kunt komen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Parkhotel Auberge Vincent allemaal te bieden hebben. We hebben comfortabele, luxe kamers ingericht die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast vindt u in ons restaurant de heerlijkste gerechten bij elkaar. Willen we daarbij ook nog even de prachtige, sfeervolle omgeving van ons hotel onder de aandacht brengen. Parkhotel Auberge Vincent is gelegen in Nuenen, tussen de bossen en velden waar ook Vincent van Gogh zijn inspiratie vandaan haalde.

Hotels bij Brandevoort

Als u hotels bij Brandevoort in de buurt met elkaar gaat vergelijken, dan komt u ongetwijfeld ook bij ons hotel uit. We hebben met ons Parkhotel Auberge Vincent een hotel neergezet waarvan we graag willen dat iedereen zich er thuis voelt. Of u hier nu komt voor een lekker weekend weg, of om een paar dagen te vertoeven op zakenreis, u zult uzelf zeker welkom voelen. Onze staf wil u op een persoonlijke manier helpen alles uit uw vakantie te halen. Meer weten? We hebben uitgebreide informatie over ons hotel, kamers en overige faciliteiten overzichtelijk voor u bij elkaar gezet.

U zoekt een hotel in Brandevoort?

Wanneer u een hotel in Brandevoort zoekt, dan kunt u altijd bij ons terecht. We zijn weliswaar niet in Brandevoort gevestigd, maar wel in de buurt hiervan. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten kamers. Wilt u slapen in een van onze mooie comfort kamers, of kiest u voor een luxe suite? Al onze kamers zijn voorzien van een airconditioning, gratis Wifi, tv, koelkast en een kluis die groot genoeg is voor een laptop. Uiteraard zijn al onze kamers rookvrij. In ons restaurant vindt u de heerlijkste gerechten bij elkaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu