Feestlocatie Nuenen

Een gezellige feestlocatie in Nuenen

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Nuenen? Een plek waar u met vrienden, familie of collega’s een heerlijk feest kunt geven in een speciale setting? Dan bent u bij Parkhotel Auberge Vincent aan het juiste adres. We hebben in ons mooie, gezellige hotel namelijk een ruimte waar u een knalfuif kunt geven. Een feest voor een select gezelschap, of een feest voor een grote groep, het is bij ons allemaal mogelijk. Onze feestzaal in Nuenen is door de jaren heen door heel wat groepen gebruikt. We weten dan ook als geen ander wat er bij komt kijken om een spectaculair feest te geven, of om het juist klein en intiem te houden.

De feestlocatie voor Nuenen en omstreken

Auberge Vincent is een hotel dat haar inspiratie heeft gehaald uit het werk van Vincent van Gogh. Deze meesterschilder heeft een periode doorgebracht in Nuenen, waar hij een aantal van zijn schilderijen heeft gemaakt. We hebben ons hierdoor laten inspireren voor de inrichting van het hotel. De invloed van de Hollandse meester is dan ook overal terug te vinden. Wilt u in deze setting een feest geven? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn en wat voor mogelijkheden wij u hierbij te bieden hebben.

Meer weten over onze feestlocatie in Nuenen?

Als u meer wilt weten over wat er in onze feestlocatie bij Nuenen allemaal mogelijk is, dan staan we voor u klaar om u meer te vertellen. Heeft u een bepaald thema in gedachten voor uw feest? Met hoeveel mensen wilt u het feest vieren? En wat wilt u aan uw gasten serveren tijdens het feest? We nemen dit allemaal met u door, om u zo te helpen van uw feest echt iets bijzonders te maken. Uiteraard kunt u dit combineren met een overnachting in een van de mooie kamers van ons hotel. Zo hebben wij comfort kamers en luxe kamers klaarstaan, alsmede een prachtige, sfeervolle bruidssuite.

Reserveer nu

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt het Parkhotel Auberge Vincent. Dit is een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Rustiek gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg. Parkhotel Auberge Vincent is voorzien van gratis WIFI en alle kamers hebben een individueel regelbare airconditioning.

Boek een kamer Meer informatie
Menu