Vergaderruimte Nuenen

De mooiste vergaderruimte van Nuenen

Zoekt u een vergaderruimte in Nuenen? Een plek die van alle gemakken voorzien is en waar u in alle rust een vergadering kunt beleggen? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ons mooie hotel in Nuenen. Parkhotel Auberge Vincent biedt een vergaderruimte die van alle gemakken voorzien is. Ons hotel is een oase van rust, met een persoonlijke touch. U wordt dan ook persoonlijk verwelkomd in onze vergaderruimte in Nuenen, uiteraard met een lekker kopje koffie. U kunt dan vergaderen in onze speciale ‘Gloeikamer’, een moderne vergaderruimte die behoort tot de beste vergaderruimtes van Nuenen.

Aan de slag in onze vergaderruimte te Nuenen

We hebben in onze Gloeikamer alle faciliteiten die u maar nodig kunt hebben voor u klaarstaan. Denk hierbij aan prettige stoelen, maar ook de modernste audiovisuele apparatuur. Onze vergaderruimte voor Nuenen en omstreken kan in theaterstijl door 50 personen worden gebruikt. Een U-vorm opstelling is ook mogelijk. U kunt hier dan met 30 personen terecht. Uiteraard is het mogelijk om de vergadering te combineren met een lunch of diner in ons gerenommeerde restaurant. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die we op deze site hebben klaarstaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Vergaderruimtes in Nuenen

Er zijn meerdere vergaderruimtes in Nuenen te vinden. Als u echter wilt vergaderen in een ruimte waarbij u er zeker van kunt zijn dat u hier een rustige, vruchtbare vergadering kunt houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen voor alle faciliteiten die u nodig heeft, in een ontspannen setting. Wellicht kunt u deze dan nog combineren met onze Vincent van Gogh wandelroute, of een bezoekje aan het openluchtmuseum Van Gogh Village. Ook deze extra mogelijkheden nemen we graag een keer met u door!

Book now

In the centre of Nuenen, direct at the park, is where the Parkhotel Auberge Vincent is located. This lovely hotel has a personal touch in hospitality. Very close to Eindhoven and therefore the perfect choice for business or leisure. Parkhotel Auberge Vincent offers free WIFI and all rooms are equipped with air-conditioning.

Book your room More information
Menu