Fietsroute Nuenen

Een mooie fietsroute door Nuenen

Wilt u het mooie Brabant bezoeken en daar op een bijzondere manier de omgeving verkennen? Dan raden wij u aan om eens een fietsroute door Nuenen te maken. We hebben bij Parkhotel Auberge Vincent een speciale fietsroute in Nuenen voor u klaarstaan. Dit is de Vincent van Gogh fietsroute, die leidt door het landschap waar Van Gogh zich door liet inspireren bij het maken van enkele van zijn schilderijen. Het startpunt van de route is ons mooie hotel. Om de beleving van de route helemaal compleet te maken kunt u er natuurlijk voor kiezen om een of meerdere nachtjes in ons hotel te verblijven.

Wilt u de Vicent van Gogh fietsroute volgen?

Bij Auberge Vincent bent u aan het juiste adres als u een mooi restaurant wilt bezoeken in het Brabantse, waar u optimaal kunt genieten van de mooiste kamers en de heerlijkste gerechten in het restaurant. We hebben ons hotel zodanig ingericht dat u uzelf hier meteen thuis zult voelen. Met kamers die modern zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. We beschikken over 21 comfortkamers, 3 luxe suites en een bruidssuite. Ons restaurant heeft in Nuenen en omgeving een goede reputatie. We serveren hier toegankelijke gerechten, gemaakt door een team dat haar gasten graag aangenaam wil verrassen.

Meer weten over Auberge Vincent en de fietsroute door Nuenen?

Als u meer wilt weten over onze mooie fietsroute in Nuenen en omgeving, of van ons prachtige hotel, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. Boek ons speciale Vincent van Gogh arrangement. U verblijft dan in ons hotel, krijgt een heerlijk menu voorgeschoteld en fietst de prachtige Vincent van Gogh fietsroute. Een ideale manier om Van Gogh en de prachtige omgeving rond ons hotel eens beter te leren kennen! We hebben hier ook elders op deze website meer informatie over klaarstaan voor u.

Book now

In the centre of Nuenen, direct at the park, is where the Parkhotel Auberge Vincent is located. This lovely hotel has a personal touch in hospitality. Very close to Eindhoven and therefore the perfect choice for business or leisure. Parkhotel Auberge Vincent offers free WIFI and all rooms are equipped with air-conditioning.

Book your room More information
Menu